Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).


   

    Μάγεψε με την φωνή της η δική μας Καλλιόπη Βέττα (με καταγωγή από το Λιβαδερό του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού) το κοινό της αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων στις 30 Μαρτίου 2018. Σε μια συναυλία μελοποιημένης ποίησης μεγάλων Ελλήνων ποιητών και συνθετών συνοδεία τεσσάρων τοπικών χορωδιών , ενώ παρουσίασε και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία. Συμμετείχαν κατά σειρά οι χορωδίες του Δρεπάνου , της Καρυδίτσας , των Λιβαδεριωτών Κοζάνης και του Λιβαδερού , με χοράρχη τον Βαγγέλη Βέττα (αδερφό της Καλλιόπης) . Συμμετείχε επίσης τετραμελής ορχήστρα με τους Γιώργο Τζούκα στο πιάνο , Γιώργο Δελινιώτη στο μπουζούκι , Νίκο Πλιάτσο στην κιθάρα και Σάκη Λιάντζα στα κρουστά.
    Η Καλλιόπη με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκε για την πόλη των Σερβίων και τα μαθητικά  χρόνια  που πέρασε σε αυτή , έκανε αναφορά και στο σημερινό στολίδι της πόλεως αυτό του κτηρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων. Στο τέλος της συναυλίας ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου κ. Φώτης Ζυγούρης , της δόρησε το προσφάτως επανεκδοθέν βιβλίο της Αγίας Θεοδώρας της Σερβιώτισσας από τον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων ΄΄ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ΄΄. O κόσμος της ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας την αντάμειψε με ένα δυνατό χειροκρότημα.
    Το παρόν στην συναυλία έδωσε και ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης όπου χαιρέτησε την εκδήλωση μαζί με τον Δήμαρχο Σερβίων Βελβεντού κ. Αθανάσιο Κοσματόπουλο. Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε οι κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου.
    Ακολουθεί ολόκληρο το βίντεο της συναυλίας : 
ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕΤΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 
     
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου