Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΠΑΝΣΕΡΒΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ HD ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.



Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων προς τιμή της μνήμης της πολιούχου των Σερβίων  Αγίας Κυριακής , πραγματοποιήθηκε στην κεντρική μας πλατεία μια όμορφη χορευτική  συνάντηση, μια χαρούμενη γιορταστική βραδιά.
  Την παραμονή της  εορτής της Αγίας Κυριακής  στην καινούργια κεντρική πλατεία που γέμισε ασφυκτικά  από κόσμο , παρουσιάστηκαν   και χόρεψαν όλα τα τμήματα του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ», καθώς και το χορευτικό τμήμα του Ενωτικού  συλλόγου Λεχοβιτών ΄΄Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ'' που μας τίμησε.  Η εκδήλωση, όπως και οι υπόλοιπες ήταν μια συνδιοργάνωση του Μ.Ο.Σ., του Δήμου και της Περιφέρειας.
  Ο κόσμος ιδίως τα μικρά παιδιά, που ήταν πάρα πολλά αγκάλιασε την ζεστή παράσταση που δόθηκε από τα έξοχα χορευτικά, συμμετείχε ενεργά και διασκέδασε ευχάριστα. Μια καλοκαιρινή μπόρα χάλασε κάπως τις εντυπώσεις και δεν άφησε τη νύχτα να κυλήσει όπως θα έπρεπε.
   Για την  νέα πλατεία, ήταν η επίσημη πρεμιέρα, η αρχή με μια εκδήλωση τέτοιου είδους και θα ευχηθούμε  όλοι να ζήσουμε άπειρες στιγμές χαράς, γλεντιού και διασκέδασης , από εδώ και στο εξής, όπως συνηθίσαμε δεκαετίες τώρα στο χώρο αυτό με υπέροχες αναμνήσεις ,από  τα αγαπημένα μας ΄ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΑ΄.
   Ένα στοίχημα που ελπίζουμε  να κερδηθεί από εδώ και πέρα, είναι η σωστή και αρμονική λειτουργία των πολιτιστικών  δρώμενων στο συγκεκριμένο χώρο, μια ανάγκη  που έφερε  η συνολική ανάπλαση του κέντρου των Σερβίων .   Δημοτική αρχή, φορείς, ιδιοκτήτες των καταστημάτων, αλλά  και σίγουρα  εμείς οι ίδιοι, ο λαός της περιοχής μας, να συμβάλλουμε ούτως ώστε τα προβλήματα  και τα εμπόδια  που πιθανότατα να προέκυψαν απ τις  αλλαγές χωροταξικά ,   να καμφθούν  και ο χώρος αυτός ο ιστορικός για τα Σέρβια να γίνει πόλος έλξης.

VIDEO 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου